Incode

Upplev möjligheterna med digital skyltning!

Incode är inte bara en mjukvara för digital skyltning, Incode är en smart mjukvara för digital skyltning!

Vad är Incode?

Incode (Intelligent Content Delivery) är ett molnbaserat skyltsystem designat för att köpa, planera, distribuera, spela upp och rapportera digital media.

Det är byggt med en rik uppsättning funktioner från grunden. Incode Lite Edition (LE) passar perfekt för den  mer grundläggande skyltningen, medan Incode Enterprise erbjuder funktionalitet för ännu mer anpassad och avancerad innehållsinriktning och rapportering.

Läs mer

Varför Incode?

Incode är inte bara en mjukvara för digital skyltning, incode är en smart mjukvara för digital skyltning!

Med hjälp av Incode kan ni maximera den tid som en viss målgrupp ser ett visst budskap. Det blir möjligt att utnyttja både er tid bakom skärmen och kunder och besökares tid framför skärmen så effektivt som möjligt. Incode finns också i ett antal olika versioner, och kan alltid specialanpassas efter just era behov, för att vi ska kunna erbjuda den bästa lösningen på marknaden för just er verksamhet.

Efter närmre 50 år inom ljud bild och kommunikation vågar vi också påstå att vi är riktigt duktiga på det vi gör. Vi brinner helt enkelt för att hjälpa er att realisera era projekt!

Läs mer

Beställ ett Incode-screenkit!

Om ni redan har tillgång till en skärm så går det jättebra att komma igång med incode genom att beställa ett startkit. I startkitet finns allt som behövs, det som ingår är:

- 1x mediaspelare
- 1 kanal med 3 månader fri licens
- HDMI sladd
- Nätdel
- Fri support

Beställ

Kontakta oss idag!

Vi tror att digital skyltning kan berika alla typer av verksamheter och vi vet att vi kan hjälpa er med en lösning som passar just er!

Alla verksamheter och kunder har sina egna individuella behov för var och till vilka man vill nå ut med ett budskap. Vi finns här för att hjälpa er att förverkliga era kommunikationsmål och nå ut till just er målgrupp. Hör av er så hjälper er att hitta en lösning som passar just era behov och utmaningar!

Kontakta oss